Brenda Bee in Magazine Bandcoach

Dit artikel delen?


8 redenen waarom live muziek zo'n toegevoegde waarde is tijdens jullie bruiloft.

Twijfelen jullie nog of je live muziek tijdens jullie trouw ceremonie willen hebben? Misschien denk je dat het een hoop gedoe is, of teveel kost of dat het opzetten van een cd'tje net zo mooi is. Allemaal begrijpelijk, maar echt.....als je iets bijzonders wilt maken van jullie trouwceremonie, is live muziek onmisbaar. Jullie trouwceremonie is een belangrijk en 'ones in a lifetime' moment...daar wil je toch alles uithalen? Lees hieronder waarom live muziek juist een hoop gedoe voorkomt en nog veel belangijker; jullie ceremonie dat unieke, bijzondere moment maakt waar je altijd al van droomde!

1. Live muziek tijdens jullie huwelijksceremonie geeft het moment diepgang, sfeer en identiteit

 

2. Live muziek creëert een moment van rust, waarop jullie zelf, maar ook jullie gasten even helemaal 'in het moment' luisteren naar de muziek en de tekst

 

3. Het benadrukt het persoonlijke karakter van de huwelijksceremonie door jullie invulling hiervan

 

4. Live muziek is uniek. Welk liedje er ook gespeeld wordt, door de live uitvoering hiervan is het altijd uniek en origineel. Je voorkomt dus herhaling met bruiloften van vrienden of familie..

5. Een live muzikant is flexibel. Hij/zij kan inspelen op de sfeer en het verloop van de ceremonie. Het liedje kan langer of korter duren, aangepast aan de duur van het moment.

 

6. De live muzikant heeft als enige doel om jullie moment en de muzikale invulling zo optimaal tot zijn recht te laten komen. Jullie en de gasten kunnen helemaal ontspannen en niemand hoeft zich druk te maken over het 'op tijd aanzetten van het liedje', 'het volume' of andere zaken.

 

7. De professionele muzikant heeft ervaring met dit soort momenten en kan jullie indien gewenst adviseren over de keuze van de muziek, de momenten waarop er gespeeld wordt, de opstelling etc.

 

8. Live muziek is vaak een onderdeel dat door jullie gasten wordt herinnert, en waar nog lang over nagesproken wordt. Het maakt dus een blijvende indruk. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0