Mijn 5 favo trouwlocaties (so far...)

Een van de grote bonussen van het artiestenvak is wel dat je op de mooiste plekken komt om te spelen. Zeker bruidsparen steken vaak veel tijd en geld in het verzorgen van de mooiste locatie voor hun grote dag…en zo ontdek ik op mijn beurt elk seizoen weer hoe ontzettend veel mooie plekjes Nederland kent…

Hierbij mijn top 5 locaties so far…. Enjoy!

 

1. Slot Doddendael - Ewijk 

Slot Doddendael is een prachtig 'charming' kasteeltje, gelegen in het mooie land van Maas en Waal, vlakbij Nijmegen in Gelderland. Het heeft met meerdere gebouwen, een prachtige beschutte tuin, een ruime binnenplaats en een heerlijke boomgaard heelveel verassende en intieme trouw plekjes te bieden. Zo speelde ik solo op meerdere ceremonies in het Spijcker, met band op een super goed feest op de binnenplaats, en met een akoestisch trio op een sfeervolle borrel in de tuin naast het hoofdgebouw. En daarmee heb ik nog op lang niet op alle mooie plekken van dit kasteel gespeeld (nog niet hè). To be continued dus...

 

2. Landgoed Duin en Kruidberg - Santpoort 

Jeetje, wat is dit klassiek historische landhuis met omringend landgoed in Santpoort indrukwekkend! Ook dit landhuis heeft een breed scala aan trouwlocaties te bieden. My "personal favorite"? Absoluut die aan de oevers van de op de rivier de Theems geinspireerde vijver. Ik heb hier meerdere mailen mogen zingen en spelen en dat was elke keer magisch. 

 

 

3. Landgoed Winselerhof - Zuid-Limburg 

Mediterrane invloeden, gewelven plafonds, houten balken, 16e eeuws, carré boederij, en heeeeeeeel ver weg! ;-) Het is dan even tuffen, maar dan heb je ook wat! De aanrij route verraadt niet dat je na enige tijd in een oase van rust en natuur terecht komt. Wat een plaatje is dit landgoed. En met de fijne en sfeervolle decoratie van het bruidspaar waarvoor ik hier mocht zingen werd het alleen maar mooier! 

 

4. Kasteel Keukenhof - Lisse 

Ik mocht hier spelen op de bruiloft van een stel voor wie werkelijk niks te gek was. Ze hebben alles uit de kast gehaald om hun dag zo persoonlijk en bijzonder mogelijk te laten zijn. Je kunt alles voorbereiden, behalve….jup, het weer! Net voor aanvang van de ceremonie regende het pijpenstelen..en moest ik in alle haast alle apparatuur bedekken (het was een "verassings buitje" zeg maar). Gelukkig stopte de regen snel, maar die natte rug en glibberige piano toetsen kon ik niet voorkomen. Het mocht de pret niet drukken..want dit is toch wel een van de meeste indrukwekkende locaties die onze kikkerlandje rijk is. 

 

5. Hotel Cortijo Bravo - Velez Málaga  

Ja, deze wil ik jullie niet onthouden. Een van mijn mooiste speel locaties ever. We gaan het maar niet hebben over de reistijd hihi, maar wel over de fantastische sfeer van dit hotel en de heerlijke omgeving. De naam doet het al vermoeden, dit ligt niet in Nederland maar in het mooie Spanje, bij Malaga. Vorige zomer mocht ik hier spelen. Ja, het was wel wat warm ja; in de volle zon spelen en zingen, maar dat ben je snel vergeten met zo’n uitzicht. Dit stel huurde het hele hotel af en verbleef hier meerdere dagen met hun gezelschap. Dat is nog eens je bruiloft vieren nietwaar?! 

 

Dit artikel delen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0