Brenda Bee de theaters in!

The Best of Britain

" Syb van der Ploeg, Brenda Bee, Maarten Peters en Edward Reekers brengen samen met hun 5-koppige live band in The Best Of Britain dé hits van Engelse bodem. 

The Best of Britain, is een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engelse bodem, stuk voor stuk wereldhits die allemaal hoog genoteerd staan in de Radio 2 Top 2000. De allerbeste bands en artiesten ter wereld komen zo’n beetje uit Groot-Brittannië en zijn vertegenwoordigd in deze show, wat te denken van;

The Beatles, Coldplay, Elton John, Pink Floyd, The Kinks, The Police, The Stones, Deep Purple, Genesis, Queen, Kate Bush, Led Zeppelin, The Moody Blues, Eric Clapton, David Bowie, Peter Gabriel, Radiohead, Robbie Williams e.v.a."

Voor tickets en info: www.thebestofbritain.nl