Unieke live muziek Ceremonie


Jullie eigen Trouwlied Op Maat.......Hoe werkt het?

De kennismaking.

bruidspaar tijdens huwelijksceremonie
  1. Na het boeken van Trouwlied Op Maat neem ik contact met jullie op voor het plannen van een leuk kennismakingsgesprek en een goede kop koffie ergens in het land. Verblijven jullie in het buitenland, of is het om een andere reden moeilijk elkaar in persoon te treffen? Dan kunnen we dit gesprek ook via skype doen.
  2. Naast dit gesprek, zal ik jullie ook vragen om los van elkaar een vragenlijst over elkaar, over jullie zelf en over jullie leven en plannen samen in te vullen. Mooie, gekke, belangrijke, leuke herinneringen, anecdotes en verhalen maken het lied persoonlijk & uniek! Ik vraag jullie bijvoorbeeld ook van wat voor muziek en artiesten jullie houden...dit kan ik dan meenemen in het schrijven van het lied. 

En dan, op de grote dag zelf....

Bijzondere muziek trouwfeest
  1. Tijdens jullie huwelijksceremonie zal ik achter een prachtige mini-vleugel jullie eigen Trouwlied Op Maat voor jullie en jullie gasten ten gehore brengen. 
  2. Ik kom lekker op tijd, zodat ik samen met jullie ceremoniemeester of de locatie kan kijken waar ik de apparatuur opbouw.
  3. Ik zorg zelf voor goede, kwalitatieve en representatieve geluids apparatuur. 
  4. Naast het 'eigen lied' speel en zing ik als jullie dat leuk vinden ook nog een mooie cover of meerdere (naar jullie wens) tijdens bijvoorbeeld de entree van de bruid, het zetten van de handtekeningen of als afsluiting van de ceremonie. Dit is bij de prijs inbegrepen en maakt de ceremonie helemaal compleet. 
  5. Jullie krijgen na de ceremonie ook een professionele studio opname van jullie lied overhandigd, zodat jullie nog vaak kunnen nagenieten! De tekst krijgen jullie natuurlijk ook! 
  6. Vinden jullie het leuk als ik tijdens de receptie of borrel ook speel en zing? Dit kan ook! Leuk!