Live muziek op je bruiloft ...


8 Redenen waarom live muziek zo'n "must" is tijdens jullie bruiloft

Twijfelen jullie nog of jullie live muziek tijdens jullie trouw ceremonie willen hebben? Misschien denk je dat het een hoop gedoe is, of teveel kost of dat het opzetten van een cd'tje net zo mooi is. Allemaal begrijpelijk, maar echt.....als je iets bijzonders wilt maken van jullie trouwceremonie, is live muziek onmisbaar. Jullie trouwceremonie is een belangrijk en 'ones in a lifetime' moment...daar wil je toch alles uithalen? Lees hieronder waarom live muziek juist een hoop gedoe voorkomt en nog veel belangijker; van jullie ceremonie dat unieke, bijzondere moment maakt waar je altijd al van droomde!

pianiste zangeres Brenda tijdens huwelijksceremonie

1. Live muziek tijdens jullie huwelijksceremonie geeft het moment diepgang, sfeer en identiteit.

 

2. Live muziek creëert een moment van rust, waarop jullie zelf, maar ook jullie gasten even helemaal 'in het moment' luisteren naar de muziek en de tekst. In de drukte van de grote dag, is dit heel wenselijk. Even écht stil staan bij wat er gebeurt.

 

3. Het benadrukt het persoonlijke karakter van de huwelijksceremonie door jullie invulling hiervan

 

4. Live muziek is uniek. Welk liedje er ook gespeeld wordt, door de live uitvoering hiervan is het altijd uniek en origineel. Je voorkomt dus herhaling van- of gelijkenis met bruiloften van vrienden of familie.. Jullie eigen "trouwlied op maat" is natuurlijk helemaal uniek. 

romantische trouwlocatie Spanje

5. Een live muzikant kan flexibel inspelen op de sfeer en het verloop van de ceremonie. Het liedje kan langer of korter duren, aangepast aan de duur van het moment. Ook kan een live muzikant spelen met dynamiek en volume, zodat de muziek naadloos aansluit op jullie moment. 

 

6. De live muzikant heeft als enige doel om jullie moment en de muzikale invulling hiervan zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen. Jullie en jullie gasten kunnen helemaal ontspannen en niemand hoeft zich druk te maken over het 'op tijd aanzetten van het liedje', 'het volume' of andere zaken. Dit voorkomt mogelijk geklungel en momenten die de flow van jullie ceremonie kunnen doorbreken.  

 

7. De professionele muzikant heeft ervaring met dit soort momenten en kan jullie indien gewenst adviseren over de keuze van de muziek, de momenten waarop er gespeeld wordt, de opstelling etc.. De muzikant weet vanuit ervaring wat hij/zij kan verwachten en speelt daar op in! 

 

8. Live muziek is vaak een onderdeel dat door jullie gasten wordt herinnerd, en waar nog lang over nagesproken wordt. Het maakt dus een blijvende indruk

 

Zangeres en pianiste Brenda live tijdens huwelijksreceptie

Livemuziek op Maat

"Trouwlied op Maat op het door jullie gewenste moment"

Willen jullie het eigen lied liever uitgevoerd hebben aan het begin van het diner met jullie selecte gezelschap? Dat kan natuurlijk ook! Of als opening van jullie feest of tijdens de receptie? Het is aan te raden Trouwlied Op Maat in te zetten tijdens een moment waarop jullie zelf, maar ook jullie gasten de rust hebben om aandachtig te luisteren. Ik denk graag met jullie mee over de perfecte timing.