De mooiste bruiloft liedjes

Zijn jullie opzoek naar mooi passende bruiloft liedjes voor tijden jullie huwelijksceremonie? Ga na wat er precies wordt bezongen in het nummer! Soms doet de titel iets anders vermoeden dan er daadwerkelijk wordt bezongen in de rest van het nummer. Zoals een liedje dat "I love you" heet, maar feitelijk gaat over een break up! Oops!

 

Natuurlijk zijn er een heleboel veel gebruikte populaire cover liedjes op te sommen, zoals Train - Marry Me, of iets van Adele of Bruno Mars. Maar als je goed zoekt zijn er nog veel meer juweeltjes van liedjes te vinden. Het belangrijkste is dat het lied echt een gevoel bij jullie en jullie gasten oproept. 

 

Het allermooiste trouwlied is jullie op het lijf geschreven! Letterlijk! Jullie trouwlied op maat gaat over jullie; jullie leven, dromen, liefde en avonturen! Het is uniek en geheel op maat gecomponeerd! Daarmee hebben jullie unieke live muziek tijdens jullie huwelijksceremonieBrenda houdt bij het schrijven van jullie eigen lied ook rekening met jullie muzikale smaak. Zo past zowel de tekst van het liedje als de akkoorden en melodie bij jullie. Persoonlijker kan niet!