Wie is Brenda...

bruiloft live muziek deventer

Trouwlied Op Maat is een initiatief van Brenda. Ze is gepassioneerd songwriter en zangeres en wil deze liefde voor de muziek graag met zo veel mogelijk mensen delen. Liedjes schrijven voor bruidsparen leek haar de perfecte manier om dit te kunnen doen! 

 

Brenda is in 2010 afgestudeerd als Singer & Songwriter aan de 

Artez Popacademie (Conservatorium) te Enschede.  

Sindsdien is zij fulltime werkzaam in de muziek als zangeres, songwriter & pianiste met verschillende bands en theatergezelschappen. 

Ook is Brenda werkzaam als studiozangeres.

Songwriter

zangeres en songwriter Brenda met debuut album Sweet Disguise

In 2014 bracht Brenda haar engelstalige debuutalbum "Sweet Disguise" uit via haar eigen recordlabel BeeBee Records. Haar debuut werd positief ontvangen en onder andere de 2 singles:

"Lullaby Lovin' en "Mystified" werden gedraaid op landelijke en regionale radio zenders.

Haar album is o.a terug te vinden op Itunes & Spotify. Of ga naar brendabee.com. 

 

Brenda trad met haar band op bij o.a radio 538, radio 1 & 2, radio 6 en bracht haar album

tevens uit in Japan. Op 18 april 2017 is Brenda haar nieuwe single "You Set Me Up" uitgekomen, en in oktober 2017 de single "Fortunate Souls" Je kunt deze bekijken en beluisteren in de nieuws katern. Komende maanden zullen diverse andere singles van het te verschijnen mini-album "Young & Foolish" worden uitgebracht. 

 

 

Zangeres

zangeres Brenda tijdens theatertour The Best of Britain

Brenda staat afwisselend in de winter op het podium met de theatershows: "The Best of Britain" & "Motel Westcoast".

Deze populaire shows genereren menig uitverkochte theaterzaal in heel Nederland. Motel Westcoast is bekend van o.a radio 2 en een groots concert in de Heineken Music Hall. 

 

Brenda deelt het podium in deze shows samen met bekende en vooraanstaande namen uit de Nederlands Popmuziek. Naast haarzelf verzorgen Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Julian Thomas de leadvocalen. Naast de zangers staat er een 5-koppige topband op het podium. 

Brenda treedt daarnaast ook op in solo en in duo- en band formatie bij diverse privé en zakelijke gelegenheden.